«Λάσπη και σεξισμός»: Το σχόλιο του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που εξόργισε την Κατερίνα Νοτοπούλου

Ο μάγειρας Τσακαλώτος και τα καμμένα φαγητά της Νοτοπούλου

«Είναι ντροπή και αθλιότητα»

«Λάσπη και σεξισμός εις βάρος μου στον αέρα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ», αναφέρει σε δήλωση – καταγγελία της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Στην καταγγελία της, η κ. Νοτοπούλου τονίζει ότι: «Είναι ντροπή και αθλιότητα, για την αποδόμηση της πολιτικής μου θέσης για όσα συμβαίνουν στα πανεπιστήμια, τα δημόσια μέσα ενημέρωσης να γίνονται μέρος της «μαύρης» κυβερνητικής προπαγάνδας.

Λάσπη και σεξισμός εις βάρος μου στον αέρα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, στην εκπομπή «breakfast στον κόσμο» με τον κ Δούκα. Σε μία ενορχηστρωμένη και επαναλαμβανόμενη προσπάθεια δολοφονίας του χαρακτήρα μου, επιπέδου «ομάδας αλήθειας», που ξεπερνά και τα άθλια τρολ του διαδικτύου.

Αυτή, δυστυχώς, δεν είναι ανεξάρτητη, αντικειμενική και ποιοτική ενημέρωση που αρμόζει σε ένα δημόσιο μέσο, αλλά αναπαραγωγή του οχετού της προπαγάνδας της κυβέρνησης της 108ης θέσης στην ελευθερία του τύπου και χυδαία στοχοποίησή μου».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Προκόπης Δούκας ,αφού διάβασε ανάρτηση του στελέχους της ΝΔ Νίκου Σωτηρόπουλου σε βάρος της Κατερίνας Νοτοπούλου, στη συνέχεια άφησε υπονοούμενα για τα προσόντα της βουλεύτριας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Στη δήλωσή της, η κ. Νοτοπούλου σχολίαζει: «Λυπάμαι βαθιά που η αναπαραγωγή αυτών των αθλιοτήτων από τον κ. Δούκα υπό τον μανδύα του «επαγγελματία δημοσιογράφου», γίνεται ανεκτή από τη Διοίκηση της ΕΡΤ, αφού έλαβε χώρα -χωρίς το παραμικρό ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας- σε δημόσια συχνότητα.

Αντίθετα, υιοθετήθηκαν άκριτα όλες οι επαναλαμβανόμενες αθλιότητες εναντίον μου ως γενικές αρχές και δεδομένα, αποδεικνύοντας στην πράξη την καθυπόταξη των δημοσίων συχνοτήτων στην προπαγάνδα του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Μπορείτε και χειρότερα…».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισυνάπτει το χαρακτηριστικό ηχητικό απόσπασμα της εν λόγω εκπομπής:

Πατήστε ΕΔΩ (στο 01.50.00)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.