Μίκαελ Σουμάχερ: Διέρρευσε μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή του

schumacher
Πώς είναι σήμερα ο θρύλος της Formula 1

Ο Μίκαελ Σουμάχερ φέρεται, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, να έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από 11 χρόνια, δίνοντας το «παρών» στον γάμο της κόρης του, Τζίνα – Μαρία.

Η 27χρονη παντρεύτηκε τον Iain Bethke το περασμένο Σάββατο σε μια λαμπερή τελετή στη βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα και τα μέσα ενημέρωσης στη Γερμανία ανέφεραν ότι ο θρύλος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ήταν εκεί για τους εορτασμούς.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται υπό 24ώρη ιατρική περίθαλψη μετά το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή στο σκι πριν από μια δεκαετία. Υπενθυμίζεται ότι είχε χτυπήσει το κεφάλι του σε βράχο όσο βρισκόταν στις γαλλικές Άλπεις.

Αν και επέζησε, ο επτά φορές πρωταθλητής της F1 πέρασε μήνες σε τεχνητό κώμα. Από τότε που του επετράπη να επιστρέψει στο οικογενειακό του σπίτι στη λίμνη της Γενεύης τον Σεπτέμβριο του 2014, τον φροντίζουν η αγαπημένη του σύζυγος Κορίνα και μια ομάδα ιατρών.

Μίκαελ Σουμάχερ: Πώς επικοινωνεί

Μετά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, κυκλοφόρησε μία συγκλονιστική λεπτομέρεια που δείχνει την κατάσταση στην οποία είναι ο θρύλος της Formula 1.

Μιλώντας σε ειδησεογραφικό Μέσο, η Elisabetta Gregoraci, η πρώην γυναίκα του Flavio Briatore, του «αφεντικού» του Σούμι όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Benetton, επισήμανε ότι αυτός «δεν μπορεί να μιλήσει και επικοινωνεί μόνο με τα μάτια. Μόνο τρεις άνθρωποι μπορούν να τον επισκεφτούν και γνωρίζω ποιοι είναι. Μετακόμισαν στην Ισπανία και η γυναίκα του δημιούργησε ένα νοσοκομείο σε αυτό το σπίτι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version