Συγκλονίζουν οι τελευταίες στιγμές της Μάρθας Καραγιάννη

Συγκλονίζουν οι τελευταίες στιγμές της Μάρθας Καραγιάννη

Ο θάνατoς της ηθοποιού βύθισε σε θλίψη τους δικούς της ανθρώπους και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών άφησε η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη.

Ο φίλος της Μάρθας Καραγιάννη, Δημήτρης Σούρας ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο και ο ίδιος είναι συγκλονισμένος αφού «έμελλε να υπογράψω το θάνατό της σαν γιατρός».

«Δυστυχώς η Μάρθα έφυγε» είπε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στον ALPHA. «Τα πράγματα έγιναν ως εξής. Γύρω στη μία παρά τέταρτο η Ντόρα, η αγαπημένη της φίλη, το πιο αγαπημένο της πρόσωπο, μου τηλεφώνησε για να μου πει πως η Μάρθα δεν είναι καλά. Της είπα να μου μιλήσει. Της λέω “Μαρθάκι πες μου δύο κουβέντες να σε ακούσω”. Γύρισε και μου είπε “καλημέρα Δημήτρη”. Λέω δε μου φτάνει αυτό, θέλω να μου πεις και κάτι παραπάνω. Να μου πεις “καλημέρα. τι κάνεις, πως είσαι”. Είπε “κα” και μετά σταμάτησε. Είπα στην Ντόρα αμέσως να πάρει γιατρό και ασθενοφόρο, αμέσως τα πάντα. Μου λέει δώσε μου νούμερο, της έδωσα. Αρχίσαμε να τηλεφωνούμε στα ασθενοφόρο», είπε ο κ. Σούρας.

«Σε τρία λεπτά με παίρνει η Ντόρα τηλέφωνο ουρλιάζοντας. Η Μάρθα είχε φύγει. Εφυγε μια μεγάλη πρωταγωνίστρια. Για εμένα έφυγε μία πολύ καλή φίλη, ένας πολύ δικός μου άνθρωπος» είπε συγκινημένος ο Δημήτρης Σούρας. «Το πιο δυσάρεστο είναι ότι σε μένα έμελλε να υπογράψω το θάνατό της σαν γιατρός. Συγγνώμη δεν θέλω να χαλάσω την ευθυμία του προγράμματος», είπε εμφανώς συγκινημένος ο κ. Σούρας. «Χάσαμε ένα λαμπρό αστέρι. Εύχομαι υγεία σε όλους» κατέληξε ο Δημήτρης Σούρας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.