Κάνει την έκπληξη η Άννα Διαμαντοπούλου…

anna-diamantopoulou

Τι σχεδιάζει; 

Η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ έχει έντονη εσωκομματική κινητικότητα, καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας που πέρασαν στον δεύτερο γύρο των εκλογών προσπαθούν να καθορίσουν τις δεξαμενές τους, ενώ όσοι έμειναν εκτός δεύτερου γύρου κοιτούν την επόμενη μέρα.

Το 49% και οι περίπου 147.000 ψήφοι που πήραν κυρίως ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου και με μικρά ποσοστά ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου, βρίσκονται στο στόχαστρο των αναλύσεων που κάνουν τα επιτελεία του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα ενόψει του β ´ γύρου που θα κρίνει τον νικητή.

Τα εκλογικά ακροατήρια που δεν τους επέλεξαν την πρώτη Κυριακή έχουν την δική τους σημασία και ο στόχος τους είναι να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους.


Η Άννα Διαμαντοπούλου κάνει την έκπληξη

Όσον αφορά στην Άννα Διαμαντοπούλου, για την οποία εκφράστηκαν κάποια παράπονα ότι εάν δεν κατέβαινε ο Παύλος Γερουλάνος θα βρισκόταν στους δύο που θα κριθούν στην δεύτερη Κυριακή, με το σκεπτικό ότι απευθύνονται στα ίδια εκλογικά ακροατήρια τα οποία μοιράστηκαν ανάμεσα στους δύο, θα κάνει δήλωση την Τετάρτη ή την Πέμπτη, σύμφωνα με το newsit.gr.

Μάλιστα, η κ. Διαμαντοπούλου θα κάνει την έκπληξη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αφού δεν θα κατονομάσει ποιον υποψήφιο θα στηρίξει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Άννα Διαμαντοπούλου θα παρουσιάσει πολιτικές θέσεις με εκσυγχρονιστικό πρόσημο αρκετές από τις οποίες είναι ταυτόσημες με του Ανδρουλάκη με τον οποίον υπάρχει ανοιχτή γραμμή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.