«Τα έχει χαμένα χωρίς την Βασίλισσα»: Η viral εικόνα του Καρόλου Γ΄ που έκανε τους πάντες ν’ απορήσουν (Pic)

«Τα έχει χαμένα χωρίς την Βασίλισσα»: Η viral εικόνα του Καρόλου Γ΄ που έκανε τους πάντες ν' απορήσουν (Pic)

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Βασιλιά;

Η τελευταία εβδομάδα υπήρξε τεράστιας σημασίας για το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ «έφυγε» σε ηλικία 96 ετών και άφησε τον θρόνο μετά από 70 ολόκληρα χρόνια, σηματοδοτώντας το τέλος μίας ολόκληρης εποχής.

Ο «αντικαταστάτης» της δεν ήταν άλλος από τον νέο Βασιλιά, τον Κάρολο τον Γ΄. Ο γιος της Ελισάβετ (που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της λίστας με τους μακροβιότερους μονάρχες στην ιστορία, πίσω μονάχα από τον Λουδόβικο τον 14ο) ανέλαβε το αξίωμα εν μέσω βαρύτατου κλίματος, καθώς σύσσωμο το Νησί πενθεί για την απώλεια της Βασίλισσας.

Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στον θρόνο δεν ήταν λίγοι αυτοί που μιλούσαν για τις ιδιοτροπίες του Βασιλιά, με την εικόνα του με τα πρησμένα δάχτυλα να προκαλεί ανησυχία στο ευρύ κοινό, μιας και δε θεωρήθηκε «φυσιολογική».

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα ο Κάρολος παρουσιάζεται ελαφρώς… χαμένος και αδυνατεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του θέσης, δείχνοντας να βρίσκεται έξω από τα νερά του και σε καμία περίπτωση έτοιμος για να ηγηθεί της Αγγλίας.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η δημόσια εμφάνισή του πριν από μερικές ώρες, εκεί που φαίνεται να έχει κουμπώσει εντελώς λάθος το σακάκι του, με το αποτέλεσμα να είναι ελαφρώς… κωμικό και να προκαλεί θυμηδία.

Δείτε παρακάτω την εικόνα και θα καταλάβετε γιατί ο Βασιλιάς σχολιάστηκε τόσο αρνητικά:

«Τα έχει χαμένα χωρίς την Βασίλισσα»: Η viral εικόνα του Καρόλου Γ΄ που έκανε τους πάντες ν' απορήσουν (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.