Τώρα δε χάνει: Αυτό είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί πια για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

pasok
Ποιος θα κερδίσει;

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης για την εκλογή ηγεσίας περνά το ΠΑΣΟΚ, μετά από τον πρώτο γύρο που εξελίχθηκε σε βραδιά θρίλερ μέχρι να αναδειχθεί το δίδυμο που θα μονομαχήσει στον δεύτερο γύρο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής αλλά ο Παύλος Γερουλάνος είναι αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις. Όχι, μόνο λόγω της μάχης στήθος με στήθος που έδωσε με τον Χάρη Δούκα για τη δεύτερη θέση, αλλά και για την αξιοπρεπέστατη δήλωσή του αμέσως μετά το αποτέλεσμα, όπου συνεχάρη τους συνυποψηφίους του με τη φράση «όποιος πιστεύει στη δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα».

Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας θα δώσουν τη μάχη της προσεχούς Κυριακής: ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όπως προβλεπόταν και στις δημοσκοπήσεις τερμάτισε πρώτος αλλά με ποσοστό κάτω από το 30% και ο Δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε ουκ ολίγες φορές (μέχρι να μπει στο β’ γύρο) να χάνει στον «πόντο» από τον Παύλο Γερουλάνο.

Το φαβορί για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προσφέρεται ήδη σε μία στοιχηματική εταιρεία με απόδοση 1,60, ενώ ο Χάρης Δούκας με απόδοση 2,25.

Δηλαδή, για να καταλάβουν και όσοι δεν ασχολούνται με το στοίχημα, αν κάποιος ποντάρει δέκα ευρώ στον πρώτο και κερδίσει, θα πάρει πίσω 16 ευρώ. Ενώ αν στηρίξει την υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων και αναδειχθεί αυτός νικητής, τότε θα κερδίζει 22,50 ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, οι στοιχηματικές βλέπουν προς στιγμής πως πρόεδρος θα εκλεγεί ο Νίκος Ανδρουλάκης. Και δεδομένης της διαφοράς που είχε με τον δεύτερο Χάρη Δούκα στον πρώτο γύρο, πρόκειται για ισχυρό ενδεχόμενο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version