«Οι Νεοδημοκράτες που πάτε και ψηφίζετε στο ΠΑΣΟΚ…»: Το δηκτικό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα έτυχε της κατάλληλης υποδοχής

elena-akrita
Η Ακρίτα τους «κάρφωσε»

Ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα να περνούν στον δεύτερο γύρο.

Η συμμετοχή ξεπέρασε τις 300.000 άτομα ενώ δεν έλειψαν και οι καταγγελίες για… δεξιούς που ψήφισαν. Συγκεκριμένα, η Νομαρχιακή Δωδεκανήσων υποστήριξε πως άτομα που είναι γνωστά για τα… δεξιά αισθήματά τους επιχείρησαν να ψηφίσουν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Δωδεκανήσων:

«Καταγγέλλουμε δημόσια ενεργά και επώνυμα στελέχη που ανήκουν σε κόμματα της Δεξιάς για την προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος στα Δωδεκάνησα με τη συμμετοχή τους στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Καλούμε τον κόσμο μας, τους ψηφοφόρους μέλη του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν στη γιορτή Δημοκρατίας και να διασφαλίσουν την καθαρή εντολή στον/ην επόμενο/η Πρόεδρο, που θα αποτελέσει την απάντηση στο επιτελικό χάος της Νέας Δημοκρατίας».

Και ενώ πολλά γράφτηκαν για το γεγονός ότι όποιος επιθυμούσε μπορούσε να γραφτεί στο ΠΑΣΟΚ για να ψηφίσει, η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση αναδημοσιεύοντας μία ανάρτηση που αποθεώθηκε.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ «καυτηρίασε» άτομα από τη ΝΔ που αποφάσισαν να ψηφίσουν για να… σαμποτάρουν το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας πως πλέον θα γίνονται αποδέκτες μηνυμάτων και με νόμιμο τρόπο.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: 

«Οι νεοδημοκράτες που πάτε και γράφεστε στο ΠΑΣΟΚ για να ψηφίσετε για πρόεδρο δεν πιστεύω να έχετε παράπονα που θα σας στέλνουν ειδοποιήσεις στα email σας οι πασοκατζήδες; Γιατί θα το κάνουν νομίμως κατά τον GDPR (άρθρο 9 παρ. 2 περίπτωση δ)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version