Οι 6 λόγοι που ο βασιλιάς Κάρολος είναι… παράλογος

Το αγαπημένο φαγητό του πρίγκιπα Κάρολου λέγεται... groussaka, μια δική του εκδοχή μουσακά!

Πάει ταξίδια μαζί με μία... τουαλέτα

Ο βασιλιάς Κάρολος διαδέχθηκε τη μητέρα του, Ελισάβετ, και ήταν ο προφανής διάδοχος έως την άνοδό του στον θρόνο το 2022, αλλά και ο μακροβιότερος διάδοχος του θρόνου στη βρετανική Ιστορία.

Ήταν, επίσης, ο μακροβιότερος Πρίγκιπας της Ουαλίας, έχοντας τον τίτλο από τον Ιούλιο του 1958 μέχρι το θάνατο της μητέρας του, Ελισάβετ Β΄, στις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Αυτή η αναμονή ίσως ευθύνεται για το γεγονός ότι έγινε… «χαϊδεμένος πρίγκιπας», σύμφωνα και με δημοσίευμα της New York Post.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα πολυτελή αιτήματα του πρώην Πρίγκιπα της Ουαλίας αποκαλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime του 2015 «Serving the Royals: Inside the Firm».

Ο Paul Burrell, ο οποίος υπηρέτησε ως μπάτλερ στη βασίλισσα Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αποκάλυψε τις ακριβείς οδηγίες που δίνονται στο επιτελείο του βασιλιά για να τον φροντίσει από το… σιδέρωμα των κορδονιών του μέχρι το να βάζουν οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσά του. Ο πρώην μπάτλερ ανέφερε ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν κάνει τίποτα και «το προσωπικό κάνει τα πάντα για αυτόν».
  1. Ο βασιλιάς Κάρολος ζητά να έχει πάντα μαζί του το δικό του κάθισμα τουαλέτας, αλλά και το δικό του… χαρτί τουαλέτας όποτε ταξιδεύει.
  2. Ο βασιλιάς «βάζει τους υπηρέτες του να πιέζουν κάθε πρωί μια ίντσα οδοντόκρεμας στην οδοντόβουρτσά του».
  3. «Οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, όπως… και τα κορδόνια των παπουτσιών του, το καλώδιο του μπάνιου πρέπει να είναι σε μια συγκεκριμένη θέση και το νερό στο μπάνιο πρέπει να είναι απλώς χλιαρό και σε μπανιέρα μισογεμάτη.
  4. Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις και στο πρωινό του: Αυτό περιλαμβάνει σπιτικό ψωμί, ένα μπολ με φρέσκα φρούτα και φρέσκους χυμούς φρούτων. «Όπου κι αν πηγαίνει ο πρίγκιπας στον κόσμο, το κουτί πρωινού πηγαίνει μαζί του: Έχει έξι διαφορετικά είδη μελιού, μερικά ειδικά μούσλι, τα αποξηραμένα φρούτα του.
  5. Το τυρί και τα μπισκότα του πρέπει να ζεσταίνονται σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία στο τέλος των γευμάτων, ενώ επιβάλλει στο προσωπικό να του έχει κοντά του έναν δίσκο για ζέσταμα.
  6. Μαζί με το κουτί του πρωινού του, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να στέλνει κι ένα φορτηγό με τα υπάρχοντά του στα εξοχικά των φίλων του πριν από την άφιξή του για να έχει πάντα κοντά του «κρεβάτι, τα έπιπλα, ακόμη και τις φωτογραφίες του».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.