Μετά το γάμο της κόρης του: Η δεύτερη δημόσια εμφάνιση του Μίκαελ Σουμάχερ

«Η πρώτη μετά το 2013»: Η «συνέντευξη» και οι φωτογραφίες-ντροπή του Σουμάχερ
Συνεχίζει να ανεβαίνει τον προσωπικό του Γολγοθά...

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι εδώ! Ίσως, λιγάκι διαφορετικός από εκείνον που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια στον μαγικό κόσμο της Formula 1, αλλά είναι εδώ. Μαχητής, όπως πάντα. Να δίνει τον δικό του καθημερινό αγώνα για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του.

Από εκείνη την αποφράδα μέρα του 2013, όταν ένα ατύχημα σε πίστα του σκι άλλαξε όλη του την ζωή, ο Γερμανός ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πέπλο μυστηρίου

Η γυναίκα του, Κορίνα, φρόντισε (και φροντίζει) να μην διαρρεύσει η παραμικρή λεπτομέρεια για την ακριβή κατάσταση της υγείας του. Ούτε βίντεο, ούτε φωτογραφίες, ούτε διαρροές. Μόνο μερικές δηλώσεις ανθρώπων που τον έχουν δει, αλλά αφήνουν ένα πέπλο μυστηρίου αναφορικά με την ακριβή κατάσταση της υγείας του.

Ο Σουμάχερ δίνει την δική του καθημερινή μάχη αποκατάστασης, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρος ο βαθμός στον οποίο αυτοεξυπηρετείται. Μόνο κάποιες σκόρπιες, ασαφείς δηλώσεις, που πιστοποιούν πάντως ότι δεν το έχει βάλει κάτω και συνεχίζει να προσπαθεί, όπως έκανε και κάθε φορά που έπιανε το τιμόνι στα χέρια του.

Μετά από 11 χρόνια, ο Σουμάχερ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στον γάμο της κόρης του, όμως ακόμα και από εκεί οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο, αφού η σύζυγος του είχε φροντίσει να υπάρξει απόλυτη εχεμύθεια, με τους προσκεκλημένους να παραδίνουν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές (κινητά, φωτογραφικές μηχανές) κατά την είσοδο τους, στην οικεία Σουμάχερ.

Κουφέτα ξανά

«Δεν μου λείπει ο Μίκαελ, γιατί τον βλέπω. Απλά μου λείπουν όσα συνηθίζαμε να κάνουμε μαζί. Βλέπουμε μαζί τους αγώνες της F1 κάποιες φορές. Είναι ακόμα ο Μίκαελ, απλά διαφορετικός. Έχει την φροντίδα της γυναίκας του και των παιδιών του. Η ζωή του είναι διαφορετική πλέον και είμαι ευγνώμων που μπορώ να τον βλέπω», είχε δηλώσει το 2022 ο πρώην διευθυντής της Ferrari, Ζαν Τοντ, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους που έχουν πρόσβαση σε αυτόν.

Από ότι φαίνεται πάντως, δεν θα αργήσει η ώρα που ο Μίκαελ Σουμάχερ θα κάνει μία ακόμα δημόσια εμφάνιση, αφού ο γιος του, ο Μικ ετοιμάζεται κι αυτός να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού έχει κάνει κι αυτός με την σειρά του, πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Κι όλοι ελπίζουν ότι αυτή η αλληλουχία από ευτυχή γεγονότα θα ενεργοποιήσει μηχανισμούς στο σώμα του Γερμανού και θα φέρει κάποια στιγμή τα πρώτα ευχάριστα μαντάτα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version