Στην τελευταία θέση το φαβορί: Η τελευταία δημοσκόπηση πριν τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ φέρνει τα πάνω κάτω

pasok

Εύρημα - έκπληξη

Λίγες ημέρες απέμειναν για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ με τους υποψηφίους προέδρους να κινούνται με… αέρα νικητή.

Οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν θρίλερ και φαίνεται πως ο νικητής θα κριθεί από τον αριθμό όσων επιλέξουν να πάνε στις κάλπες.

Από τις έρευνες φαίνεται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης θα περάσει στον δεύτερο γύρο, ωστόσο το ποιος θα είναι ο αντίπαλός του παραμένει ρευστό.

Σκληρή είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και την Άννα Διαμαντοπούλου ενώ ανεβαίνει και ο Παύλος Γερουλάνος.

Ταυτόχρονα, Μιχάλης Κατρίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν καμία ψήφο να πάει χαμένη.

Η τελευταία δημοσκόπηση και η ανατροπή

Στη δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της Politic προηγείται ο Χάρης Δούκας με 29,6% και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Νίκος Ανδρουλάκης με 29,4%.

Τρίτος… εκτινάχτηκε ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου έκανε την ανατροπή… βουλιάζοντας στην τέταρτη θέση. Παρά τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει, κάνοντας μέχρι και σποτ με τους «Απαράδεκτους» η κ. Διαμαντοπούλου έπεσε στην τέταρτη θέση διασπώντας τις μετρήσεις που την ήθελαν να φτάνει στον δεύτερο γύρο.


Γενικά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ τάσσονται υπέρ της εκλογής μιας νέας ηγεσίας (59%). Το αντίστοιχο ποσοστό στο σύνολο της κοινής γνώμης ανέρχεται στο 64%. Σε ότι αφορά το μέλλον του κόμματος, 8 στους 10 εκτιμούν πως ανεξάρτητα με το ποιος θα εκλεγεί στην προεδρία, το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει ενωμένο και δεν κινδυνεύει με διάσπαση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.