Το μεγάλο φάουλ του ΑΝΤ1 με το «Ράδιο Αρβύλα»

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει με το Ράδιο Αρβύλα - Πού και πότε θα τον δούμε

Η πρεμιέρα της εκπομπής προκαλεί «πονοκέφαλο»

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» αναμένεται να σταματήσει τις καθημερινές προβολές και να μετακινηθεί το Σαββατοκύριακο μέσα στον Οκτώβριο του 2022. Τότε σχεδιαζόταν να ξεκινήσουν οι «Ράδιο Αρβύλα», ωστόσο δεν είναι τίποτα σίγουρο αφού το Μουντιάλ του Κατάρ έχει… πονοκεφαλιάσει τον ΑΝΤ1 και τον Αντώνη Κανάκη που ψάχνουν λύσεις.

Οι Ράδιο Αρβύλα είναι πια πετυχημένη εκπομπή στη ζώνη prime time, στις 8 με 9, την ώρα που κυριαρχεί η ενημέρωση και η μυθοπλασία. Αυτό λοιπόν το δυνατό… και κερδοφόρο για τον ΑΝΤ1 «όπλο» στη μάχη της τηλεθέασης πρέπει προς το παρόν να… παροπλιστεί, ή να αλλάξει «θέση» και μάλιστα στην αρχή μίας πολύ σκληρής και ανταγωνιστικής σεζόν. Τα δικαιώματα μετάδοσης του Μουντιάλ που απέκτησε ο ΑΝΤ1 κρατούν στα… αποδυτήρια τη θεσσαλονικιώτικη παρέα, με το φόβο του σταθμού όμως, πως όταν μπουν στον αγώνα τότε οι άλλες «ομάδες» θα έχουν… ζεσταθεί πολύ και θα κρατούν μερίδα των θεατών στη δική τους πλευρά. Έτσι σε συσκέψεις στο κανάλι του Αμαρουσίου μαζί με τον Αντώνη Κανάκη προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση, ανάμεσα σε τέσσερις που έχουν πέσει στο τραπέζι σύμφωνα με το newsit.gr:

1. Μετακίνηση της εκπομπής νωρίτερα με σκοπό να κάνει πρεμιέρα αρχές Νοεμβρίου. Ωστόσο αυτό δεν ταιριάζει καθόλου στη Ράδιο Αρβύλα, ενώ δημιουργεί άλλα προβλήματα, όπως στη μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

2. Μετακίνηση της εκπομπής προσωρινά στην παλιά της ώρα, δηλαδή κάπου στις 23:20, μετά το τέλος των ποδοσφαιρικών αγώνων, ώστε να κάνει πρεμιέρα αρχές Νοεμβρίου αλλά έως να ολοκληρωθεί το Μουντιάλ και να επιστρέψει στη συνέχεια στις 8 το βράδυ. Ωστόσο επιλέγοντας αυτή τη λύση γνωρίζουν πως θα «μπερδευτεί» το κοινό, ενώ είναι σαφές ότι θα υπάρξει… ντόμινο με την εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

3. Eναρξη στις αρχές Νοεμβρίου, αλλά η Ράδιο Αρβύλα να δίνει ραντεβού μία φορά τη βδομάδα και με λίγο μεγαλύτερη διάρκεια. Ωστόσο έτσι… αλλάζει η φυσιογνωμία της εκπομπής που έχουν «χτίσει», ενώ λόγω του προγράμματος των ποδοσφαιρικών αγώνων δεν υπάρχει κάποια μέρα που να μπορεί να δίνει σταθερά ραντεβού η παρέα.

4: Έναρξη της εκπομπής αμέσως μετά τις γιορτές, αφού τελειώσει το Μουντιάλ, κάτι που δεν επιθυμεί καμία από τις δύο πλευρές, ούτε ο Κανάκης αλλά ούτε ο ΑΝΤ1.

Οι οριστικές αποφάσεις για τον Ράδιο Αρβύλα αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος του μήνα. Πάντως κάποιοι στον ΑΝΤ1 σκέφτονται πως η απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης του Μουντιάλ ίσως αποδειχτεί για το κανάλι… αυτογκόλ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.