Το απογείωσε ο Πετράκος για τον θάνατο της Ελισάβετ

Απίθανα πράγματα: Ο Πετράκος στήνει στον τοίχο τον Αρκά για το σκίτσο του με το εμβόλιο (Pic)

Οντολογικά ερωτήματα από τον τραγουδιστή

Η Βρετανία πριν από λίγες ώρες έγραψε το τέλος σε μια ολόκληρη εποχή, αφού η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε στην ιστορία ύστερα από 70 χρόνια στο θρόνο.

Παγκοσμίως, οι πολιτικοί ηγέτες εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο της μακροβιότερης μονάρχη παγκοσμίως, ενώ πλήθος κόσμου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου αφήνουν ως φόρο τιμής λίγα λουλούδια.

Ωστόσο, υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν ασχολείται με το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά με το… πού θα «κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της…».

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Πετράκο, ο οποίος αρκετές φορές έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης για τις απόψεις του, στα όρια θεωριών συνωμοσίας, γύρω από τον κορωνοϊό και τα εμβόλια.

Ο τραγουδιστής, αυτή τη φορά, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook «τοποθετήθηκε» για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ με έναν λίγο… διαφορετικό τρόπο.

«Όλοι ασχολούνται με το θάνατο της βασίλισσας και κανένας δεν αναρωτήθηκε τώρα που αυτή πέθανε, σε ποιο σώμα θα μπει να κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της…».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.