Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Το sms που έφερε το τέλος της σχέσης τους

olga-kefalogianni
Τι συνέβη ανάμεσα στο ζευγάρι;

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με επίσημη δήλωσή της τοποθετήθηκε για την προσωπική της ζωή και έκανε έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των δύο παιδιών της.

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής», τόνισε αρχικά η υπουργός Πολιτισμού.

«Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα», υπογράμμισε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Το sms που έφερε το τέλος της σχέσης

Η υπουργός Τουρισμού και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ακτινοβολούσε μετά τη γέννηση των δύο παιδιών της. Ωστόσο φαίνεται πως η συνύπαρξη δύο διαφορετικών κόσμων, αυτού της υπουργού Τουρισμού και του boho καλλιτέχνη, δημιούργησε δυσκολίες.

Όπως αναφέρει το tlife.gr, όσοι γνωρίζουν τον Μίνω Μάτσα ξέρουν ότι είναι καλλιτέχνης και στην ψυχή με τον boho τρόπο ζωής του να πιέζεται κάτω από τις νόρμες και τα πρέπει, που ορίζουν το κοινωνικό φέρεσθε ενός ανθρώπου, οποίος στέκεται στο πλευρό μιας υπουργού.

Το ζευγάρι άρχισε να αποξενώνεται και πλήθαιναν οι εντάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για το τέλος στάθηκε ένα sms που βρήκε η Όλγα Κεφαλογιάννη στο κινητό του συζύγου της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για κρίση στον γάμο της και όχι χωρισμό. Ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version