Μήνυμα εστάλη: Ο πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης που γέλασε με το σκετς του Σεφερλή με το ΝΕΜΟ

markos-seferlis-nemo
Ποιος βρέθηκε στο Δελφινάριο; 

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει δεχθεί κύμα αντιδράσεων με απόσπασμα από την παράσταση του για τα 20 χρόνια Δελφινάριο, στο οποίο σατιρίζει το Nemo, από την Ελβετία, το οποίο νίκησε περασμένο Μάιο στον διαγωνισμό της Eurovision 2024.

Αντιγράφοντας τα ρούχα που επέλεξε το Nemo για την εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision, σατίρισε γενικότερα τα άτομα που δηλώνουν πως είναι μη δυαδικού φύλου (non binary).

Ο Μάρκος Σεφερλής στο σχετικό απόσπασμα έχει αλλάξει τη φωνή του και τραγουδά: «Πάλιωσε το gay, τώρα πια δε λέει, αυτό papa, έλα χαμογέλα, είναι η νέα τρέλα, αυτό papa, εξαρτάται από το πώς θα ξυπνήσω το πρωί, θα νιώθω κόρη ή γιος, ίσως και τα δυο μαζί».

Ο υπουργός στον Μάρκο Σεφερλή

Την παράσταση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων παρακολούθησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, συνοδεία της συζύγου του και των παιδιών του.

Σύμφωνα με το powergame.gr, ο Θάνος Πλεύρης σε όποιον τον ρωτούσε δήλωνε ότι τα παιδιά του είναι φαν και απλά βγαίνουν ως οικογένεια.

Δεν πέρασε απαρατήρητο, όμως, ότι ο Μάρκος Σεφερλής ευχαρίστησε από μικροφώνου τον Πλεύρη για την παρουσία του, λαμβάνοντας μάλιστα και χειροκρότημα από το κοινό.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Θάνος Πλεύρης απόλαυσε ειδικά το σκετς του Σεφερλή για το ΝΕΜΟ και τον σχολιασμό για το non binary και ανανέωσε το ραντεβού του για την παράσταση του χειμώνα.

Ο Θάνος Πλεύρης με αυτή του την κίνηση έστειλε σαφές μήνυμα ότι συμφωνεί με όσα λέει ο Μάρκος Σεφερλής στην παράσταση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version