Εκτοξεύτηκε με το debate: Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ που νέα δημοσκόπηση δείχνει έτοιμο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη

pasok
Ο υποψήφιος που απέκτησε ρεύμα

Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης ήρθαν σε πολλές αντιπαραθέσεις στο debate πριν τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ.

Οι έξι «μονομάχοι» των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ (6 και 13 Οκτωβρίου) άνοιξαν τα χαρτιά τους και ήρθαν σε συγκρούσεις, εκφράζοντας τις απόψεις τους σε έξι διαφορετικές θεματικές ενότητες.

Στο debate υπήρχαν ξεσπάσματα, αιχμές, αλλά και προσβολές μεταξύ των υποψηφίων. Από τις πιο χαρακτηριστικές κόντρες ήταν του Ανδρουλάκη με τον Δούκα, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να λέει στον δήμαρχο Αθηναίων πως δεν είναι Μιτεράν και Ερντογάν.

Αιχμές προς τον Νίκο Ανδρουλάκη από όλους του άλλους υποψηφίους, ενώ ο Χάρης Δούκας είχε σύγκρουση και με την Άννα Διαμαντοπούλου με αφορμή τον Δήμο της Αθήνας.

ΠΑΣΟΚ: Ο υποψήφιος στις εκλογές που ετοιμάζεται για τη μεγάλη έκπληξη

Την ίδια στιγμή, στις δημοσκοπήσεις καταγράφεται πως στις δύο πρώτες θέσεις είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας. Όμως τα πράγματα είναι αναλόγως το κοινό που θα πάει να ψηφίσει. Και φαίνεται πως η έκπληξη θα γίνει με έναν άλλο υποψήφιο που αργά και σταθερά κερδίζει ρεύμα.

Ο λόγος για τον Παύλο Γερουλάνο ο οποίος ξεκίνησε με μεγάλη διαφορά από τους πρώτους δύο και πλέον όχι μόνο τους πλησιάζει, αλλά και σε ενδεχόμενο δεύτερο γύρο βγαίνει πρώτος.

Σε δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την ιστοσελίδα politic.gr, προέκυψε πως αν ο Χάρης Δούκας που αντιμετωπίζει προβλήματα με την… απόδοσή του στον δήμο Αθηναίων δεν περάσει στον δεύτερο γύρο και περάσει ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Παύλο Γερουλάνο, τότε ο τελευταίος θα τον κερδίσει.

Συγκεκριμένα, σε ενδεχόμενο δεύτερο γύρο μεταξύ Ανδρουλάκη και Γερουλάνου ο πρώτος συγκεντρώνει 39,5% και ο δεύτερος 40,9%.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση έγινε πριν το debate και μετά την τηλεμαχία, κατά την οποία αποτελεί κοινή παραδοχή πως ο κερδισμένος ήταν ένας: ο Παύλος Γερουλάνος. Ο ίδιος συνεχίζει να ανεβάζει τα ποσοστά του και δεν αποκλείεται να κάνει την ανατροπή αφού κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στον δήμο Αθηναίων: ο Χάρης Δούκας κέρδισε τις εκλογές μετά την «ισοπέδωση» του Κώστα Μπακογιάννη στην τηλεμαχία.

Ο Παύλος Γερουλάνος ευδιάθετος και με δύο δημοσιογράφους στο πλευρό του τους Αντώνη Λιάρο και την Ελένη Σπυρίδη δήλωσε μετά το debate πως «αυτή η διαδικασία ανέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα συντεταγμένο, στο οποίο μπορούμε να έχουμε τις διαφορές μας αλλά να κάνουμε μία πολιτισμένη συζήτηση, από την οποία μπορεί να κρίνει ο ψηφοφόρος τι εκπροσωπεί ο καθένας από εμάς και τι πρεσβεύει. Αυτό νομίζω ότι είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτό βγαίνω από αυτό το debate πολύ χαρούμενος καθώς το ΠΑΣΟΚ έδειξε ένα καλό εαυτό και δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή πολιτισμένη συζήτηση».

Μάλιστα και η Έλενα Ακρίτα από το αντίπαλο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε πως στο debate του ΠΑΣΟΚ μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Παύλος Γερουλάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version