10 μέρες πριν τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Το νο1 φαβορί των στοιχηματικών που σπάνια πέφτουν έξω

pasok

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα;

Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης ήρθαν σε πολλές αντιπαραθέσεις στο debate των έξι υποψηφίων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ.

Οι έξι «μονομάχοι» των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ (6 και 13 Οκτωβρίου) άνοιξαν τα χαρτιά τους και ήρθαν σε συγκρούσεις, εκφράζοντας τις απόψεις τους σε έξι διαφορετικές θεματικές ενότητες.

Στο debate υπήρχαν ξεσπάσματα, αιχμές, αλλά και προσβολές μεταξύ των υποψηφίων. Από τις πιο χαρακτηριστικές κόντρες ήταν του Ανδρουλάκη με τον Δούκα, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να λέει στον δήμαρχο Αθηναίων πως δεν είναι Μιτεράν και Ερντογάν.

Αιχμές προς τον Νίκο Ανδρουλάκη από όλους του άλλους υποψηφίους, ενώ ο Χάρης Δούκας είχε σύγκρουση και με την Άννα Διαμαντοπούλου με αφορμή τον Δήμο της Αθήνας.

Μετά το debate τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ρευστά αφού το μέχρι πρότινος φαβορί, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει τις ίδιες πιθανότητες με τον Χάρη Δούκα.

Συγκεκριμένα, στις αποδόσεις της Stoiximan ο Χάρης Δούκας και ο Νίκος Ανδρουλάκης έχουν απόδοση 2.10 ενώ στην τρίτη θέση σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση ο Παύλος Γερουλάνος.

Οι αποδόσεις της Stoiximan:

  • Χάρης Δούκας: 2.10
  • Νίκος Ανδρουλάκης: 2.10
  • Παύλος Γερουλάνος: 5.70
  • Άννα Διαμαντοπούλου: 6.50
  • Μιχάλης Κατρίνης 40.00
  • Νάντια Γιαννακοπούλου: 70.00

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.