Πέρασε και τον Πολάκη: Ο εκλεκτός του Τσίπρα που οι στοιχηματικές βλέπουν ότι μπορεί να κερδίσει τον Κασσελάκη

suriza-stefanos-kasselakis

Ποιος... απειλεί τον Στέφανο Κασσελάκη;

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να γίνουν στις 24 Νοεμβρίου οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο και την νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, μετά  την υπερψήφιση της πρότασης μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης φάνηκε για ακόμη μία φορά το πολεμικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ με αντιδράσεις και διαφωνίες. Από τη συνεδρίαση αποχώρησαν… κακήν κακώς υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, μετά την απόφαση για δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των υποψήφιων προέδρων.

Σε κάθε περίπτωση, το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει από 1η έως 3 Νοεμβρίου, ο πρώτος γύρος των εκλογών στις 24 του μηνός και ο δεύτερος την 1η Δεκεμβρίου.

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο εκλεκτός του Τσίπρα κερδίζει έδαφος

Ενώ η προεκλογική περίοδος άτυπα έχει ξεκινήησει, ο μοναδικός που έχει πει πως θα είναι υποψήφιος είναι ο Παύλος Πολάκης.

Ταυτόχρονα, αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και ο Νίκος Φαραντούρης.

Πρόθεση έχει δηλώσει και ο Απόστολος Γκλέτσος ενώ η Όλγα Γεροβασίλη διέψευσε τα σενάρια που την ήθελαν να είναι η εκλεκτή των «87» στις εσωκομματικές εκλογές.


Την ίδια στιγμή, τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν με τον Στέφανο Κασσελάκη να θεωρείται φαβορί. Και ενώ αρχικά στη δεύτερη θέση βρισκόταν ο Παύλος Πολάκης, το σκηνικό φαίνεται πως έχει ανατραπεί αφού εμφανίστηκε ο «εκλεκτός» του Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη θέση στα στοιχήματα είναι ο Σωκράτης Φάμελλος με απόδοση 2.80, τη στιγμή που η απόδοση του Στέφανου Κασσελάκη είναι 2.00. Ακολουθούν:

  • Παύλος Πολάκης: 6.00
  • Αλέξης Τσίπρας: 8.00
  • Ρένα Δούρου: 30.00
  • Απόστολος Γκλέτσος: 50.00

stoixima-syriza

Προ ημερών, ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης, είχε αναφερθεί δημοσίως σε έναν διάλογο που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV, αναφέρθηκε σε μία συζήτηση που είχε μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό κατά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τον Φεβρουάριο.

Πρόκειται για το συνέδριο στο οποίο είχε κάνει την περίφημη παρέμβαση ο Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν ξεκινήσει ζητώντας προσφυγή στις κάλπες για νέο αρχηγό. Τότε ο Στ. Κασσελάκης είχε σηκώσει το γάντι, δηλώνοντας «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε». Α

«Μπορώ να πω κάτι και αίρω και τα απόρρητα και τα λοιπά. Τον Φλεβάρη έκανε την παρέμβαση εκείνη ο Τσίπρας, όπως θυμάστε. Όταν του είπαν “το επόμενο δηλαδή ποιο θα είναι; Αν ρίξουμε τον Κασσελάκη»”, απάντησε: “θα συνεχίσουμε με τον Φάμελλο”», 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.