Δημοσκόπηση-μαχαιριά για το… κανονικό ΠΑΣΟΚ: Το φαβορί είναι πλέον στην 4η θέση

ekloges-pasok

Χάνει έδαφος στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Με τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου να πλησιάζουν, ο προεκλογικός πυρετός κορυφώνεται, με τους υποψήφιους να ανεβάζουν ρυθμούς, με περιοδείες και εμφανίσεις, αλλά και τους τόνους έναντι των αντιπάλων τους.

Οι προεκλογικές περιοδείες των υποψηφίων εκδηλώνονται σε όλη τη χώρα, και μαζί με αυτές και η πολιτική γραμμή που πρόκειται να ακολουθήσει ο καθένας σε περίπτωση που εκλέγει, ώστε να επιτευχθεί ο διακαής πόθος των μελών και των υποστηρικτών του κόμματος την τελευταία δεκαετία: να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στη θέση που του αξίζει, με δεδομένη την ιστορία και τα επιτεύγματά του, στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται τελευταία, δίνουν μια αίσθηση για το πως πρόκειται να εξελιχθεί η εκλογική κούρσα, ενώ εξάγονται και ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Η τελευταία δημοσκόπηση διενεργήθηκε από την GPO για τα «Παραπολιτικά» και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Το σπουδαιότερο εύρημα της τελευταίας δημοσκόπησης είναι ότι ο Παύλος Γερουλάνος, ένας άνθρωπος με ιστορία και διαδρομή στο χώρο και ίσως ο μόνος υποψήφιος που φαίνεται να προτείνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τους ανθυποψηφίους του στο ΠΑΣΟΚ, δείχνει να χάνει έδαφος στις προτιμήσεις των ανθρώπων που προτίθενται να προσέλθουν στην εσωκομματική κάλπη.

Στην τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Παύλος Γερουλάνος βρίσκεται στην τέταρτη θέση, πίσω από το Νίκο Ανδρουλάκη, το Χάρη Δούκα και την Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ σε παλιότερες δημοσκοπήσεις φιγουράριζε μέχρι και στη δεύτερη θέση.

Στις τελευταίες του τηλεοπτικές εμφανίσεις του πάντως, ο Παύλος Γερουλάνος φαίνεται να έχει λάβει το μήνυμα, για αυτό και έχει εντείνει τις επιθέσεις απέναντι στο Χάρη Δούκα, ψέγοντάς τον για την ελλιπή δουλειά του ως δήμαρχος της Αθήνας από τη στιγμή που επέλεξε να κατέβει για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.