Ή θα του βγει ή αντίο πολιτική: Έκλεισε το μάτι στον Αλέξη Τσίπρα ο Στέφανος Κασσελάκης

stefanos-kasselakis

Τι σχέδιο έχει;

Σε εκρηκτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία ψηφίσθηκε η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας για το χρονοδιάγραμμα σχετικά με τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου.

Όπως αποφασίστηκε, με μεγάλη πλειοψηφία, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου θα γίνει η εκλογή προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε το πολεμικό κλίμα στο κόμμα με σφοδρές αντιδράσεις, αντεγκλήσεις και σοβαρές διαφωνίες.

Ουσιαστικά, στη συνεδρίαση έγιναν τέσσερις διαδοχικές ψηφοφορίες και οι «87» κέρδισαν σε όλα τα σημεία τη μάχη: Από το χρονοδιάγραμμα, μέχρι τις προϋποθέσεις για υποψήφιους, με αποκορύφωμα την επαναφορά της πρότασης για δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες.


Ωστόσο, η Όλγα Γεροβασίλη που πρόσκεινται στους «87», ανακοίνωσε στον ΑΝΤ1 πως δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ως προσωπική μου επιθυμία, θα ήθελα μία μεγάλη Κεντροαριστερά στη χώρα, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, δυνητικά με τον Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη.


Στέφανος Κασσελάκης: Έκλεισε το μάτι στον Τσίπρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την… εξαφάνιση δύο εβδομάδων εμφανίστηκε στο «κάστρο» του Αλέξη Τσίπρα και της Όλγας Γεροβασίλη, την Άρτα.

Ο κ. Τσίπρας και η κ. Γεροβασίλη εκλέγονται στην Άρτα και έχουν από εκεί καταγωγή.

Τι θέλει να δείξει με αυτή την επίσκεψη ο κ. Κασσελάκης, εντός της γενέτειρας του Αλέξη Τσίπρα;

Η σημειολογία αφορά το «εδώ είμαι» μέσα στο… σπίτι του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει μήνυμα στον πρώην πρωθυπουργό κλείνοντας το μάτι μετά από δύο εβδομάδες απουσίας από τη δημόσια σφαίρα.

Όμως ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει στον δρόμο που χάραξε, της σιωπής και της ουδετερότητας.

Και επειδή ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μικρό έρεισμα, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βρει περισσότερους υποστηρικτές εντός του ΣΥΡΙΖΑ για να εκλεγεί πρόεδρος, θα αφήσει την πολιτική μια και καλή!


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.